2019-12-24 111 瀏覽
冬天時份食碗暖暖甜品都唔喺好過份姐🥰紅磡有間新嘅甜品店幾靚,重點喺甜品大碗又抵食!黑糖珍寶豆腐花 $18推介:❤️❤️❤️❤️喺黑糖珍珠配芋圓豆腐花!豆腐花甜味由黑糖提供!熱嘅豆腐花暖笠笠好舒服🥰芋圓煙韌度剛剛好👍🏻易咬開好好😂珍珠留返比有牙力既朋友🥺..木瓜桃膠燉鮮奶 $23 推介:❤️❤️❤️❤️❤️桃膠同木瓜份量多😍😍材料仲有紅棗㗎!一上枱時就聞到香濃嘅奶味😋原味製作無加甜㗎🥰🥰健康得嚟又好食☺️嘩!$23就有一碗桃膠甜品,我仲想叫多個外賣拎返屋企食添啊🥺..菠蘿豆腐花 $15推介:❤️❤️❤️❤️❤️Mix and Match之作!估唔到菠蘿同豆腐花都幾夾😂菠蘿喺甜甜哋,加上配送嘅自家店製作菠蘿糖,代替黃糖/薑糖,菠蘿酸甜甜配凍豆花,同以往食過嘅傳統豆腐花與別不同🤣全新體驗👍🏻.香芋椰汁西米露 $13推介:❤️❤️❤️內裡有芋泥圓同少量芋圓,芋泥圓入口即溶好得意🤪我覺得椰汁味道唔太濃,西米露正正常常😊

黑糖珍寶豆腐花 $18
推介:❤️❤️❤️❤️