2021-06-20
我係一個迪士尼鐵粉,重要‼️至愛係Duffy 點可以唔嚟芊彩餐廳食番個下午茶先!好好彩,我係waiting list 16,不過我都照去買個希望,果然無令我失望😂3.15分開始,3點排隊,我排5個內,被安排座都唔錯,我見排第一個個座梳化位,因為係星期六同預咗好多family 入嚟staycation 所以安排座位唔太噪嘅位都ok。好啦,一座低就即叫左tea set ,熱食叫左牛角漢堡。朋友講食7成牛結果全熟,😒好彩肉質還好好,我就講我朋友攪事!叫咩7成另一個熱食係,越色黃金春卷伴蒙古嫩羊柳串,呢個羊串唔錯好多汁,不過個春卷就一般。講到甜食,我預咗係勁甜因為網上好多人講,綠茶紅豆布丁唔錯好正,唔太甜!鬆餅好特別正常味道朱古力檸檬慕絲蛋糕🍰正,令我諗起食翠樂庭d cake一樣🤪⋯⋯朱古力味濃!藍莓紙杯蛋糕配焦糖忌廉,甜左dDuffy迷你冬甩🍩,面頭個d就唔好攪我!熱情果棉花糖甜到呢。好睇唔好食,配水果好過!包一杯嘢飲🧃⋯⋯服務一流!奇妙處處通會員白金咭有七折,320埋單!都算係咁!我就無狂影相,影完一張狂食就有🤪🤪🤪
鬆餅好特別正常味道
藍莓紙杯蛋糕配焦糖忌廉,甜左d
Duffy迷你冬甩🍩,面頭個d就唔好攪我!
熱情果棉花糖甜到呢。好睇唔好食,配水果好過!
包一杯嘢飲🧃⋯⋯
服務一流!
奇妙處處通會員白金咭有七折,320埋單!都算係咁!
我就無狂影相,影完一張狂食就有🤪🤪🤪