2022-05-03 1504 瀏覽
又去左間冰屋款嘅ᑕᗩᖴE。。佢間餐廳有2層。。佢唔單止有野食。。仲有得剪頭髮同整指甲。。整整下肚餓就可以行過隔離食野👍🏼👍🏼仲有野食都好好食。。可惜就係個日去無得食ᗯᗩᖴᖴᒪE ᑕOᖇᑎE。。佢呢個成杯雪糕造型咁架。。最可惜呢樣。。不過我就叫左2個甜品補返數😏😏ᗰᗩIᑎ ᑕOᑌᖇSE野食味道都唔錯架。。我就有ᗷOOK枱黎嘅。。最穩陣😏😏🫔SᑭᗩᑎᑎEᖇ ᑕᖇᗩᗷ ᗩᐯOᑕᗩᗪO ᑕᖇEᑭE ᖇOᒪᒪ🍝ᕼOᗰEᗰᗩᗪE ᔕᑭᗩGᕼETTI ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ ,GᑌᗩᑎᑕIᗩᒪE,ᑭIᑎEᑎᑌT🐔ᖇOᗩSTEᗪ ᗷᗩᗷY ᑕᕼIᑕKEᑎ,ᕼOᑎEY ᗰᑌSTᗩᖇᗪ SᗩᑌᑕE,SᑭIᑎᗩᑕᕼ & ᑕᕼEᖇᖇY TOᗰᗩTO Sᗩᒪᗩᗪ🍮ᕼOᗰEᗰᗩᗪE ᑭᗩIᑎ ᑭEᖇᗪᑌ ᗯITᕼ ᗯᕼIᑭᑭEᗪ ᑕᖇEᗩᗰ🍰TIᖇᗩᗰISᑌ 📍 Base 8 Cafe (銅鑼灣)銅鑼灣加寧街8號地舖=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorne
又去左間冰屋款嘅ᑕᗩᖴE。。
佢間餐廳有2層。。佢唔單止有野食。。
仲有野食都好好食。。
可惜就係個日去無得食ᗯᗩᖴᖴᒪE ᑕOᖇᑎE。。
佢呢個成杯雪糕造型咁架。。
最可惜呢樣。。不過我就叫左2個甜品補返數😏😏
ᗰᗩIᑎ ᑕOᑌᖇSE野食味道都唔錯架。。
我就有ᗷOOK枱黎嘅。。最穩陣😏😏

🍰TIᖇᗩᗰISᑌ

📍 Base 8 Cafe (銅鑼灣)
銅鑼灣加寧街8號地舖

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#base8#base8cafe#base8dining#cwb#causewaybayfood#causewaybaycafe#cwbfood#銅鑼灣cafe#銅鑼灣美食