2015-11-22 2358 瀏覽
Elsa 蛋糕「Let it 糕,Let it 糕」今次司令要介紹既係小朋友、大朋友,只要係Frozen 迷一定會鍾意既生日蛋糕!  其實個蛋糕只係美心出,一定要提前訂既elsa蛋糕。蛋糕上面既係藍色cream、綿花糖、用糖整出嚟既脆脆、啲朱古力decoration同埋最重要既Elsa 玩具😏。有得食又有得玩,仲有得睇,滿足晒司令三個願望!蛋糕入面係海綿蛋糕,中間內餡係可以揀雜果個啲,不過有啲要加錢!佢海綿蛋糕係司令鍾意個隻,又綿,而中間係栗子夾心,亦都唔錯。藍色cream 又幾好味,不過食得多都係會覺得膩!但認真,如果有喜歡frozen既朋友,非常推薦訂個比佢地做生日蛋糕!BTW 個Elsa公仔仲有多件衫比佢換嫁😍

Elsa 蛋糕
BTW 個Elsa公仔仲有多件衫比佢換嫁😍