2021-11-08 484 瀏覽
難得今日放假,所以過左巿中心行陣。知道屯門開左間RT,所以過黎試下。因為有半價咭原故,所以食得豐富D。不過坦白講,依家覺得呢度食野都唔平!先叫左杯 Mega size Ruby Refresher, 佢既SIZE 明顯比以前細杯左. 大蝦波菜麵, 味道尚可, 仲感覺較乾身, 好漿口.大蝦爽口既.蟹肉餅真材實料喎, 入面又真係蟹瞉碎骨喎! 特級AGED PRIME 西冷扒連焗薯 肉質都算軟熟, 有牛香味, 煎得唔會overcook, 連孩子都肯食完再食, 再配上一個焗薯, 超級飽肚.最後還是忍唔住叫甜品要雪糕brownie繼續喜歡呢個朱古力brownie, 口感溫暖軟滑, 有少許朱古力漿 (雖然偏甜, 但我很喜歡)上面既忌廉同雪糕, 當然被孩子KO了.整體食物質素可以, 但配上原價既話, 我就未必會選擇黎食了. 因為實在太貴.
因為有半價咭原故,所以食得豐富D。
不過坦白講,依家覺得呢度食野都唔平!

大蝦波菜麵, 味道尚可, 仲感覺較乾身, 好漿口.
大蝦爽口既.

蟹肉餅
真材實料喎, 入面又真係蟹瞉碎骨喎!

特級AGED PRIME 西冷扒連焗薯

最後還是忍唔住叫甜品要雪糕brownie
上面既忌廉同雪糕, 當然被孩子KO了.

2021-10-01
用餐優惠