餐廳: 浦東晉家門
資訊:

2017-12-31 156 瀏覽
食物k服務:10分滿分,我只给2分。朋友已order 食物及飲品後,我叫服務員唔該比2杯水我,她竟然用不高興的面色看一看我,好像不想拿,然後,她拿了2个杯及一支水放下,我説不好意思可否比多2隻杯我,因我們有4個人,她又很不高興雙眼向上反一反。第一次都算,第二次又係咁嘅態度,火都嚟啦。真的好想鬧爆她,但朋友叫我算啦。一系你就話無水提供的,我就無話可説,咁嘅服務態度真是其差,不會有下次。No service but need 10%service charge. Next time ? No way!!!付款方式:希有食店,只收現金。咩事啊!我不是去茶記wo.真是第一次經驗。今時今日,唔係個個都帶咁多cash出街食飯掛。如果我請成班朋友食飯食左4,5千蚊咁點呀。籌旗啊!是日消费1300元,好在够。最後比錢走,一句多謝都無。好食又點丫,送受氣。你去吧!
食物
k
服務:10分滿分,我只给2分。
是日消费1300元,好在够。
最後比錢走,一句多謝都無。
好食又點丫,送受氣。你去吧!