2015-07-17 1112 瀏覽
Munchies 所有野都係organic 同Homemade的,其實食既野得2種,ice cream/donut cookie sandwich,當然你都可以只係食ice cream / cookie / donut 咁分開食啦。地方比較細,係得上面幾個位坐,比較有壓迫感。而家越黎越多地方整呢D美式ice cream dessert,而呢間Munchies既味道都較大眾化,最特別已經就係呢個Matcha glazed donut + Earl Grey Tea ice cream,$70!雪糕算唔係好甜,因為個donut 比較甜。 可能因為天氣熱,雪糕溶得比較快,食起上黎有Dmessy。整體味道平衡,1個已經好飽肚,下次要試下佢D cookie先得! p.s. 佢係即場整,所以唔會好似E______T G____D 果間咁凍,也不會每個星期有新味出,同時,又唔會太甜,本人覺得各人千秋,平日想食既就去呢間啦,因為 E______T G____D 只係weekend先有ice cream sandwich 的!

地方比較細,係得上面幾個位坐,比較有壓迫感。

2015-07-11
15 分鐘 (堂食)