2010-02-18 27 瀏覽
簡評: Jimmy's kithcen係一問開了Over 80 年的英國傳餐廳 (放心,裝修一D都唔"娘"),這裡有最出名的焗洋蔥湯及招牌甜品焗雪山 ~ 食物水準平穩,如果同(over25)女女食係一個唔錯的選擇 ~ 如果係TST我prefer去呢道多過Cova 環境: 4.2 (個人幾buy D 坐得舒服又 Grand Grand 地的場) 食物: 4 (以呢個價錢,係算唔錯,但如果再好D就好la) Service: 4.5 (侍應既服務好好, 知道咩時候收碟放碟, 亦頻加水...) 衛生: 4.5 (No Problem , Good!) Table for 6 (3男3女) ~ 埋單$15xx Order: G 有一盤麵包任我地揀,有法國面包,五穀包,烤提子包,我地差唔多樣都有試,味道不錯 煙三文魚沙律  DRY RIB EYE (12oz) (So far so good la ~ around $3xx 合理) Fish & Chips x 2 ~ "E 個係小地雷,最好唔好叫" Y} 英式咸牛肉 "非常有水準" 要食 ~ RO
簡評:

食物: 4 (以呢個價錢,係算唔錯,但如果再好D就好la)
衛生: 4.5 (No Problem , Good!)

Table for 6 (3男3女) ~ 埋單$15xx

Order: G
煙三文魚沙律
英式咸牛肉 "非常有水準" 要食 ~
ROAST PIGKNUCKLE

Desert x 4 w
焗雪山
蕉船