是日係我們的結婚三周年, 原意係去Ruby Tuesday慶祝食餐飯, 點之見到Groupon做緊HKD398.00 二人套餐(好抵wor). 就決定試下la.當日中午係公司冇乜野做, 就上openrice睇下有冇D comments關於依個團購餐, 點知大部份都係話bad service... bad food quality之類... 所以食之前,我已經同皇后打定預防針...一去到, Reception 帶位先生(似係經理), 正面有禮到order時, 外籍小妹超有禮貌餐湯... 係水汪汪左D, 不過味道係ok的, 我飲不完的, 都比皇后KO左Chicken Ceaser Salad... 大盤好味...Side order 加的Nachos, 食唔矖, 要打包主菜 - Ribs 同 Streak, 都唔錯, 只係個honey sauce 甜左D 全晚最差就係個Ice cream + Brownie, 賣相100分, 但係舊Brownie硬過皇后條頸(雖然係焗過係熱的)

到order時, 外籍小妹超有禮貌

Side order 加的Nachos, 食唔矖, 要打包
2013-01-16
慶祝紀念