每個星期五夜晚又係打工仔最期待已久既放假前夕所以特登揀咗銅鑼灣金百利新開友義氣酸菜魚,食下酸辣刺激一下。去到環境新淨舒適,食客唔係太多唔會密密麻麻坐低等緊朋友仔嘅時候梗係飲番杯。主菜一定揀大酸菜魚 (小辣)份量三個人好夠食,個底酸菜芽菜金菇好啱我胃口。菠蘿咕嚕肉-新鮮菠蘿配上酸酸甜甜嘅咕嚕肉,如果加個飯會更好菠蘿好食到停唔到小炒王每次食都唔會令我失望薑汁芥蘭侍應姐姐服務好好,不停幫我哋加熱水,有主動幫我哋執走啲碟,攪到我哋坐得舒服,環境好適合傾偈,然後又再肚餓叫咗個雞軟骨食。送酒一流可能之前喺得寶食過幾次,覺得整體酸菜魚同埋小菜小炒都係得寶好食啲,酸辣同鑊氣香口啲。埋單三個人加埋每個人都係人均二百幾蚊,不過係銅鑼灣地區又坐得舒服又食得過癮,算很不錯
每個星期五夜晚又係打工仔最期待已久既放假前夕

菠蘿咕嚕肉-新鮮菠蘿配上酸酸甜甜嘅咕嚕肉,如果加個飯會更好
菠蘿好食到停唔到

小炒王每次食都唔會令我失望