觀塘區有好多打卡嘅Cafe', 今次嚟到一間人氣爆燈嘅Be Leaf!餐廳主要以啡木系嘅園林🪵🪴景色為主,環境好大,坐得好舒適,餐廳內仲有一個🌸花花內置嘅千秋,岩晒打卡🥰餐廳出面嘅outdoor坐位都佈置得好靚,好有渡假🌴嘅感覺,而且,仲係🐶🐱寵物友善餐廳添,放假超多人帶埋寶貝嚟食😌𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ𓐎雜菌海鮮沙律 $108沙律配有多款海鮮,帆立貝,大蝦,鮮魷,口感非常之爽彈又鮮甜,而沙律菜配蕃茄都好新鮮👍🏻𓐎香茅蒜香式炸雞翼(三隻)$68雞翼表面有少許香茅味,而入邊肉質軟滑多汁,能夠炸得外脆內軟,再加配蜜糖芥辣醬,真係非常之出色。𓐎香爐香濃🦀蟹膏雙色意大利麵 配手拆松葉蟹肉刺身帶子 $188 雙色面係有兩隻色嘅意大利粉,最重要唔會食到個嘴黑炆炆🤭意粉配有蟹膏,加埋已經拆好肉嘅松葉蟹肉,真係啖啖肉又好味😋佢仲有幾粒厚身又鮮甜嘅刺身帶子添架!+$88自家製南瓜餐湯 , 自家製香草麵包🍞 & 🍓士多啤梨牛油果沙冰+$64(半價)原味鮮果疏乎厘班戟🥞打卡必備嘅軟滑疏乎厘班戟,口感軟綿綿,必叫!𓐎🍇提子梳打 $46

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍

ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
𓐎雜菌海鮮沙律 $108

𓐎香茅蒜香式炸雞翼(三隻)$68

+$64(半價)原味鮮果疏乎厘班戟🥞
打卡必備嘅軟滑疏乎厘班戟,口感軟綿綿,必叫!

𓐎🍇提子梳打 $46