今次黎到文青之地 D2 Place 覓食😝 試業中既MAKUMA 就係入口旁邊 決定試試佢☺️🙌🏻忍唔住要share美食先!Ice hojicha latte ☺️ 漸層好靚😍 入口好順滑 仲會有茶味既回甘☺️好飲✌🏻 日本玉子燒。明太子。美乃滋見到呢個組合就知實無叫錯☺️😂 玉子入口好soft 軟綿綿既蛋配埋美乃滋真心無得頂 仲有有埋明太子豐富層次 唔會食多幾件就覺得油膩🙌🏻 加埋香蔥放入口就再refreshing d ! 京蔥拖羅蓉。溫泉蛋。迷你丼 京蔥配拖羅是我的至愛🫡😍 必需要稱讚一下 佢既拖羅蓉真係做得好蓉唔會咬落一舊舊 !口感好正👍🏻 仲要好新鮮🥹溫泉蛋亦係錦上添花😝 每一啖都是享受✌🏻 灸燒慢煮二十四小時日式叉燒。月見冷烏冬兩大塊日式叉燒😍😍 見到都留口水OMG!! 每一次夾起烏冬再浸落昆布湯 入口好爽口🥹冰冰涼涼既感覺好爽 😄烏冬唔會痴住 入口仲好煙韌爽口🙌🏻 加埋溫泉蛋仲香口! 叉燒都有好濃烈灸燒既味道 肉質好鬆軟😍焙茶蒟蒻蘭王蛋卷焙茶愛好者HERE 🙋🏻‍♀️ 必推!!!個蛋卷勁濕潤綿密👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 好好食 淡淡焙茶香 配埋原粒紅豆+抹茶醬 口感同層次 豐富到癲左🥹🥹
今次黎到文青之地 D2 Place 覓食😝
試業中既MAKUMA 就係入口旁邊 決定試試佢☺️🙌🏻
忍唔住要share美食先!

Ice hojicha latte ☺️
漸層好靚😍 入口好順滑 仲會有茶味既回甘☺️
好飲✌🏻

日本玉子燒。明太子。美乃滋
見到呢個組合就知實無叫錯☺️😂

京蔥拖羅蓉。溫泉蛋。迷你丼
京蔥配拖羅是我的至愛🫡😍
溫泉蛋亦係錦上添花😝 每一啖都是享受✌🏻

灸燒慢煮二十四小時日式叉燒。月見冷烏冬
兩大塊日式叉燒😍😍 見到都留口水OMG!!
每一次夾起烏冬再浸落昆布湯 入口好爽口🥹
冰冰涼涼既感覺好爽 😄
烏冬唔會痴住 入口仲好煙韌爽口🙌🏻
加埋溫泉蛋仲香口!
叉燒都有好濃烈灸燒既味道 肉質好鬆軟😍

焙茶蒟蒻蘭王蛋卷
焙茶愛好者HERE 🙋🏻‍♀️
必推!!!個蛋卷勁濕潤綿密👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
好好食 淡淡焙茶香 配埋原粒紅豆+抹茶醬
口感同層次 豐富到癲左🥹🥹🥹
中間仲要有蒟蒻 勁Q彈 🙋🏻‍♀️要ENCORE!!

成間餐廳環境都正中我紅心❤️
門面放左好多木質傢俬😍 好吸晴!
入面環境燈光較暗 配搭牆身同天花燈飾 成個感覺好chill👍🏻

仲有幅signature 既和風燈畫~
好岩打卡👍🏻👍🏻👍🏻

三五知己坐埋一齊傾吓偈 ✌🏻