2019-07-09
由於我哋去嘅時候已經係過咗午市時間,所以坐得好舒服,唔會太多人。呢度裝修係以木具為主,非常時尚,以線條打造簡單的感覺。壽司拼盤餐:入面包含讚岐手打烏冬,壽司拼盤八件,成為$68,非常滿足, 飽肚之餘可以品嚐新鮮壽司🍣,最主要係八件當中,只有兩件是一樣的,其他都是不同款式。海膽刺身便當🍱:平時最鍾意食海膽的我, 嚟到呢度梗係要叫返板啦!便當入面除咗有海膽,仲有沙律🥗,刺身數件,海膽雖然細細粒、不過都好夠味,而且非常鮮甜!另外我仲配上白飯一碗。燒雞扒番茄讚岐手打烏冬:蕃茄味的湯底非常夠味,而且, 配上手打烏冬,口感非常彈牙, 雞扒味道柔嫩,煎得好香, 送到過嚟仲係熱辣辣!最值得讚係服務,員工非常親切有禮, 仲問候我哋夠唔夠食, 非常體貼地為我們加水加茶,細心的服務值得一大讚!#甘味讚岐手打烏冬
呢度裝修係以木具為主,非常時尚,以線條打造簡單的感覺。
燒雞扒番茄讚岐手打烏冬:蕃茄 味的湯底非常夠味,而且, 配上手打烏冬,口感非常彈牙, 雞扒味道柔嫩,煎得好香, 送到過嚟仲係熱辣辣!
#甘味讚岐手打烏冬