餐廳: 小河內
資訊:

2017-08-18 558 瀏覽
今日同同事出去食飯, 有人建議食呢一間新的越南餐廳, 地點幾方便, 鋪面很細, 原來仲有2樓! 不過2樓係冇咩裝修, 而且冷氣好弱, 而且2樓沒有侍應, 不太方便啊。前菜+主菜+飲品 $62, 都好抵。 我叫左牛油雞翼、香茅豬排湯河配COKE ZERO:-牛油雞翼偏油膩, 一夾起仲有油喺碗內, 味道就不俗, 如果再醃得入味些會更好!香茅豬排湯河粉如是, 香茅豬排偏油膩, 而且只係剪開左, 但接骨的位置冇切開, 一D都唔方便.....點解唔整埋? 豬排夠味, 口感不錯! 河粉滑滑彈牙, 湯底好濃味, 好似放得太重味精了, 有待改善! 我自己飲COKE 當然安全, 我朋友飲青檸梳打要加$10, 反應一般, 另一朋友飲凍檸茶, 冇糖的............

2017-08-18
15 分鐘 (堂食)