2023-02-24 165 瀏覽
呢間餐廳Lunch Time去,可以靜靜地同朋友傾吓計的確唔錯,佢D野食都OK,可以再encore。呢個應該係佢地嘅signature因為個名叫做MOONKOK和牛漢堡配薯條,味道都OK無拆自己招牌。呢度嘅和牛漢堡牛味香濃但係又唔會太油,佢加咗塊煙肉落去增加返個Burger嘅咬口感覺,呢個幾好。其他配菜同薯條都OK啦。仲有佢個麵包嘅質素都唔錯。呢個係燒春雞(半隻)配燒汁炒雜菜,呢個有驚喜,以$138呢個價錢算係抵食。隻雞夠熱,肉質夠嫩而且有肉汁,雞皮燒到微脆,真係幾好。另外佢個炒雜菜一D都唔馬虎,真係唔係求其比幾條菜你,而且連炒雜菜都熱辣辣真係難得。佢個Set Lunch有跟餐湯無跟餐飲,是日餐湯係椰菜花湯,幾好飲不過份量就少咗D。