2022-03-21 95 瀏覽
土瓜灣開咗好多新嘅Cafe,今次嚟呢間水泥風cafe,試吓佢靚靚嘅bagel😋 見到唔少客人都有帶狗仔, cute cute🥰 店員哥哥好有禮貌,好Nice咁推介我哋有咩好食!******************************❣️黑松露芝士菇菇bagel+炒蛋好特別既鹹款bagel! Bagel嘅包體煙韌而又易咬,上面鋪上咗烘到微燶嘅芝士條,裏面嘅芝士係粉狀嘅感覺,每一啖都伴隨住黑松露同切片嘅菇😍 真係好好食架!另外加咗$10要炒蛋,蛋黃味香濃,口感滑溜😛******************************❣️海鹽焦糖咖啡靚靚拉花,甜度適中,值得一試😎但咖啡比嘢食早到好多,等埋嘢食嚟打卡影相咖啡都已經凍左,下次唔可以做咁耐港女😜

❣️黑松露芝士菇菇bagel+炒蛋
黑松露芝士菇菇bagel

好特別既鹹款bagel! Bagel嘅包體煙韌而
另外加咗$10要炒蛋,蛋黃味香濃,口感滑溜😛
❣️海鹽焦糖咖啡

靚靚拉花,甜度適中,值得一試😎
黑松露芝士菇菇bagel