2024-02-01 1134 瀏覽
💚綠色+木系裝修 🎼輕鬆嘅音樂 成個環境好舒服👍🏻💁🏻‍♀️點餐後 會送上兩款小食 韓式年糕 & 冷盤小食 年糕因為唔算太熱 所以口感比較有彈性😝 都幾有嚼勁 味道似中式嘅咸食 都幾特別 唔係平時成日食開嘅甜辣口味 冷盤有四款 作為開胃小菜 都幾唔錯😊🌟必叫item – 海鮮煎餅 $140一上枱個下已經覺得煎餅貌相超靚😍 最欣賞煎餅做得好薄好脆口 完全食唔到粉漿 好想知道係點做到🤔 而且餡料豐富 最滿足係超多蔥 食落又香又惹味 非常加分💯⭐️甜辣炸雞粒配紫米飯 $88熱辣辣嘅雞粒特別好味 甜辣味道絕對係正宗韓式口味 配上同樣係熱辣辣嘅紫米飯 飯嘅口感非常軟熟 淡淡嘅紫米味 唔覺意都食多咗飯 呢個飯配甜辣雞 確實有啲驚喜 滿足🤭
💚綠色+木系裝修 🎼輕鬆嘅音樂 成個環境好舒服👍🏻

🌟必叫item – 海鮮煎餅 $140