又到令人好唔想返工嘅星期一⋯⋯要踢走非常嚴重嘅monday blue,當然要去靚地方食好西尋找視覺同味覺嘅新刺激啦!可能因為落微雨關係,lunchtime嚟到Pause it等左唔夠十分鐘就獲安排入座~我地share慢煮手撕豬肉三文治配薯條同牛油果雞肉意大利飯。慢煮手撕豬肉三文治嘅三文治烘得剛剛好,可以見到包面有格仔紋。手撕豬肉十分淋,同辣椒粉加paprika整成嘅醬好搭,啖啖肉超惹味,加粗薯條真係冇得輸!牛油果雞肉意大利飯都好有surprise!用牛油果同chicken stock整成嘅sauce creamy得嚟帶出濃厚嚟雞味,加適量未全熟透帶有咬勁嘅飯超正!再嚟非常特別tiffany blue嘅藍橙latte同夢幻紫嘅紫薯latte簡直幸福感攀升!呢個lunch真係好enjoy超happy,食完即刻充滿正能量~附上menu~

慢煮手撕豬肉三文治配薯條

牛油果雞肉意大利飯

Blue  Orange  Latte

Purple  Potato  Latte

附上menu~

2021-05-03
10 分鐘 (堂食)
慢煮手撕豬肉三文治配薯條
牛油果雞肉意大利飯