2019-08-01
星期日放假又到睇戲嘅時間😁睇戲之前去食lunch先,家姐話想食pizza🤤上網睇見到呢間餐廳好似幾多人讚,而且仲好近戲院,所以我哋買完戲飛就即刻上嚟✌🏻十二點鐘嚟到唔係好多客人,安排咗坐梳化位好舒服👍🏻Pizza Formaggi($178): 芝士控一定要食,用咗8種唔同嘅芝士,可以加少少蜜糖落去一齊食甜甜地,食落口勁香芝士味但唔會好膩❤❤❤Risotto Asiago Con Porcini($198): 本身諗住叫海鮮飯,點知侍應落錯單,咁就將錯就錯😆侍應會即場喺你面前將啲飯喺用火燒左嘅芝士上面兜勻後用鐵板上菜,連視覺都享受埋😍Strawberry Milkshake($78): 好香士多啤梨味,酸酸甜甜但細杯咗少少🤣Virgin Mojito($78): 用上青檸同薄荷葉,有種好清新嘅感覺😊
十二點鐘嚟到唔係好多客人,安排咗坐梳化位好舒服👍🏻