2022-08-10
"Time is not only for your chasing. You can also savour it. Your own precious moment to savour - have you found it?”友人係太古溜冰,揾到附近呢間打卡cafe!環境好寬闊,有兒童遊樂設施,亦有好多可愛佈置,好適合一家大細!好中意呢間cafe嘅理念,Enjoy Quality Time!👉🏻炸魚柳及薯條伴招牌塔塔醬 $108兩塊炸魚柳外皮香脆,無雪味!薯條即炸但不油膩!👉🏻香煎豬胺配菠蘿蕃茄醬 $178厚切豬胺肉質唔鞋,無筋,又有肉汁,好香口!田園沙律加左黑醋汁,好開胃!👉🏻OL set $118主食:忌廉汁松露什菌意粉伴巴馬火腿好Creamy,什菌爽口,醬汁濃郁,Parma Ham夠鹹香油潤!Special drink: 荔枝藍蝶花特飲紫色真的大愛!!荔枝味重,不會死甜!甜品: 抹茶紅豆homemade cake微甘的抹茶moose好好味,曲奇餅底好香脆,連埋紅豆,口感好豐富!整過黎講,環境好舒服,食物質素好,相信大人細路都會好喜歡!我找到了 最美好的時光!
友人係太古溜冰,揾到附近呢間打卡cafe!
👉🏻炸魚柳及薯條伴招牌塔塔醬 $108
兩塊炸魚柳外皮香脆,無雪味!薯條即炸但不油膩!
👉🏻香煎豬胺配菠蘿蕃茄醬 $178
👉🏻OL set $118
主食:忌廉汁松露什菌意粉伴巴馬火腿
Special drink: 荔枝藍蝶花特飲
紫色真的大愛!!荔枝味重,不會死甜!
甜品: 抹茶紅豆homemade cake
整過黎講,環境好舒服,食物質素好,相信大人細路都會好喜歡!
我找到了 最美好的時光!