馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2019-10-14 2948 瀏覽
「香港篇 - 尖沙咀」“Cafe Macro - Macro Polo Hotel 🐎” 🌟🌟.5/5幾年前食過真係好正🤤可惜今時唔同往日啦😞🔻澳洲斧頭扒、羊架 🥩 🌟🌟🌟兩者都夠淋 夠嫩 好好食🤤🤤比我都係鐘意羊架多d香草味同厚肉d🥰🔻龍蝦 🦞一直都係我揀自助餐中重要既考慮🤔打去問話有 點知出來多數係龍蝦....鉗🙄原來真係有開邊🦞架 只要你夠眼明手快先會有😌因為每次refill得10零隻 refill左3-4次 變埋凍蝦😂仲有唔多新鮮 得部分有龍蝦籽😭🔻甜品 + movenpick 🍨🌟🌟🌟甜品真心高質 好多都好好食😋😋朱古力紅桑子鏡面蛋糕爆好食😍😍mousse中有紅桑子醬酸酸地中和番個朱古力既甜味👍🏻朱古力mousse唔算太漏 有苦甜味😋佢地不嬲代銷Movenpick 都算多口味既🤔發覺咖啡味都唔錯 有d咖啡豆碎係入面🥰🔻蟶子話就話蟶子主題 但蟶子既野食選擇都好少😥蒜蓉就限一人一隻 好食既但唔算大條同肥美🤔凍蟶子好難食🤮又核突又冇味🤯見佢仲有蟶子沙律 凍蟶子咁伏就冇拎啦😵🔻熱葷 🌟🌟⁃紅酒燉牛尾:好入味、一咬就鬆開🤤⁃龍蝦意粉:即叫即整👍🏻意粉好煙韌😋但龍蝦汁好稀😟⁃印度慢烤雞:
「香港篇 - 尖沙咀」
幾年前食過真係好正🤤
可惜今時唔同往日啦😞
🔻澳洲斧頭扒、羊架 🥩 🌟🌟🌟
兩者都夠淋 夠嫩 好好食🤤🤤
蒜蓉就限一人一隻 好食既但唔算大條同肥美🤔
凍蟶子好難食🤮又核突又冇味🤯
見佢仲有蟶子沙律 凍蟶子咁伏就冇拎啦😵
🔻熱葷 🌟🌟
⁃紅酒燉牛尾:好入味、一咬就鬆開🤤
⁃龍蝦意粉:即叫即整👍🏻意粉好煙韌😋但龍蝦汁好稀😟
⁃印度慢烤雞:雞肉嫩滑😋重碳燒味🤤
⁃Impossible 肉醬千層麵:好好食😋肉醬🍅味濃唔膩同肉醬好似真肉咁呀😱😱
⁃清蒸石斑:又係要搶😒係好食既但冇特別🤷🏻‍♀️
💁🏻‍♀️openrice book位有7折 一至四晚自助餐$462.2一位
野食種類唔多 以前就少而精緻 而家真係麻麻地🤦🏻‍♀️
$400幾蚊來食甜品🍰同movenpick 🍨真係唔抵🤷🏻‍♀️
  • 甜品
  • Movenpick雪糕