2018-12-01 76 瀏覽
Happy Saturday 同友人去銅鑼灣食個午餐,上到呢個新式大廈3/F內有間cafe 店,店員就安排左我地坐左個2人卡位,好舒服既感覺!我地就叫左2個lunch set, 等左一陣黎左個蘑菇忌廉湯,蘑菇味好濃郁,好creamy 好滑既口感,到主菜啦!有卡邦尼意粉,有隻溫泉♨️蛋舖係面,我地將佢篤穿將d蛋汁浸落d 意粉度,加上有埋芝士煙肉既香味,食落口更加有層次感!之後就到黑松露Risotto, 好濃郁既黑松露味樸埋黎我個鼻度,佢個cream加埋pamason cheese 味道一絕,最後友人叫左杯Lemonade酸酸地飲完寧舍醒神,而我就叫左杯hot chocolate, 個心心頭天鵝拉花好有心思同好靚呀!滿意度再加分!😋😍另外,餐廳內每張檯下都有USB插頭比客人差電,好窩心既設計!+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
+++++++++++++++
忌廉蘑菇湯