2023-07-05
呢間Cafe比我既感覺好Chill好舒服😍 木造主題既環境加上滑浪板同單車🏄 感覺到店主好想營造一個海灘風好Chill既感覺💙 店內亦放有一部鋼琴 書籍同埋Board Game🎹 食物就以輕食為主但係質素都好不錯 好適合黎到放空一個上午飲杯咖啡☕️⭐️ Avocado and Salmon Bagel 🥯簡單牛油果同三文魚既配搭都好Fresh🥑 三文魚用料新鮮🍣Bagel又唔會太硬⭐️ Pesto Chicken Panini 🍗雞肉加上Pesto健康但香草味濃郁🌿配上熱烘烘的Panini口感輕盈 💛⭐️ Dirty 🖤奶味同啡味嘅比例平衡得好好👍🏻 入口順滑唔會太苦🍼⭐️ Orange Latte 🍊口味好獨特🧡 係咖啡裡面加添了一點清新既感覺😚⭐️ Banana Bread 🍌口感鬆軟而且食到香蕉既香味💛 Homemade既感覺調味不會太甜🤪⭐️ Basque Cheesecake 🍰特別要大讚呢個Cheesecake唔會好似外面咁一股死甜🍭 中間做到Creamy既口感而且甜度適中🤩 不花巧但非常有驚喜
奶味同啡味嘅比例平衡得好好👍🏻 入口順滑唔會太苦🍼
口味好獨特🧡 係咖啡裡面加添了一點清新既感覺😚