2024-09-10
朋友牛一, 一於帶佢去食据下扒,慶祝下, 逗佢開心 呢間餐廳唔係好近大街, 要入少少Google map 先搵到, 餐廳外面招牌唔係好當眼, 有一種低調奢華既感覺。餐廳要6點先入得去 ,等左一陣, 入到去成為餐廳第一組客人。 入面裝修好有法國復古feel,紅色啡色,餐廳職員好親切, 笑容可加。 我地安排係卡位。坐得好舒服。 餐廳只提供三款食物,沙律一份, 牛排一份, 薯條任食,收費按人頭計算。 好快就黎左沙律, 好fresh,合桃好chuncy , 唔會好肥 跟著就黎牛排, 我地叫左5成熟,出盤粉粉嫩嫩, 香氣十足, 好快就食哂了 薯條好食過m 字頭間餐廳好多, 薯條幼幼地, 加左好多次 食完飽飽地, 但重點係個甜品, 佢會用個復古餐車問你要唔要, 因為朋友生日, 叫左個黑森林。 過左一陣, 好驚喜, 待應唱住法國生日歌同會慶祝,我個fd 都好開心。 總括來說, 呢間餐廳氣氛好好,因為好多都係黎慶祝,成晚好多掌聲, 好適合帶家人朋友黎, 佢地一定好surprise!😄😄
薯條好食過m 字頭間餐廳好多, 薯條幼幼地, 加左好多次