2015-08-23 1022 瀏覽
是日行過SOHO見到最近嗰頭都幾旺雖然只不過係星期三但估唔到真係好多人我哋揀咗間最近都幾出名嘅餐廳 bistronomique之前都有喺呢度食過返尋味所以為咗保證食物都翻返嚟再試一下有乜嘢新野食黎返杯  cocktail omakase, 有 d absolut 既 base, perfect for the humpday!! 開頭我哋食個凱撒沙律唔佢啲沙律醬真係好均勻加埋anchovies吊下味,果然係鮮味出晒嚟再來個頭盤其實都真係唔野少,係一個帶子黑松露,帶子啱啱好,加埋隻22度半流心蛋個心半熟簡直完美!主菜我地 order 左個法式烤魚,原挑石斑非常入味,而且湯底係海鮮湯底,好濃郁,而且又入味嘅!真係食到舔舔脷!海鮮湯底都好豐富!有蜆有青口啲蜆仲要我好鬼死大隻!甜品就食返啲酸酸地嘅嘢,諗住可以清一清我嘅味蕾,咁啱就有個檸檬撻,同埋食啲甜甜,有個雲呢拿雪糕,啱晒朕嘅口味。SOHO黎講呢間真係幾抵食,而且食物質素真係好有保證,氣氛亦都唔錯!
是日行過SOHO見到最近嗰頭都幾旺

雖然只不過係星期三但估唔到真係好多人
我哋揀咗間最近都幾出名嘅餐廳 bistronomique

海鮮湯底都好豐富!有蜆有青口啲蜆仲要我好鬼死大隻!
慶祝紀念
紀念日