餐廳: 輕時光
資訊:

2019-01-23 142 瀏覽
成日經過天后電氣道一帶有好多隱世既店舖,今次就黎左係天橋底下面既take your time 輕時光既飲料店舖!平時成日飲黑糖珍奶,今次轉一轉飲d 健康既飲品,我就點左雜莓優格蓋綠茶(可選烏龍或綠茶底),而朋友就點左紅火龍優格果昔,即叫即做所以好新鮮!朋友個杯係用左紅火龍果肉榨汁再配yogurt, 好香甜又有點帶酸既感覺,而我個杯雜莓優格蓋綠茶,就放左yogurt係面,飲法就建議唔用飲管,好似奶蓋咁飲法,上面就飲到yogurt,而下面就飲到雜莓綠茶🍵,雜莓有點點酸但味道都唔錯,有助腸胃消化既最佳選擇!😌☺️+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
+++++++++++++++
紅火龍優格果昔