2018-06-04 148 瀏覽
星期日喺旺角行街行到腳仔軟,不想等位、不想趕埋單交枱,可坐耐些,所以就想找間cafe慢慢嘆返餐early dinner😇 就去左孖啡,位置方便,餐廳名字好有趣🤣一般cafe食物水準都比西餐廳差,主要是方便一大班朋友玩game聚舊、談心,但是這裡的食物質素竟然好好!除左治我腳仔痛、還治癒了我空虛的腸胃!😛大部分位置都係梳化👍🏻環境舒適。我們點了兩個set dinner 連飲品,水準不錯,加錢再吃甜品!忌廉煙三文魚配天使麵:賣相好吸引,用煙三文魚捲成玫瑰花🌹😍三文魚份量毫不吝嗇!有誠意!忌廉汁好香,配上幼身天使麵就可以每啖到掛上很多汁😋好滿足~黑松露野菌忌廉意大利飯:喜歡黑松露味的朋友不能錯過,松露味香濃,意大利飯軟硬適中,份量亦不少!👍🏻Oreo奶昔:oreo 味重,再加cream!仲有沙冰!夏天飲一流👍🏻洋甘菊、玫瑰花茶:加水再沖茶香仍在~relaxing心太軟:外脆內軟,可可味濃,又不會太甜,熱熱的蛋糕配一口冰冷雪糕,瞬間在口溶化,一絕!重點推介推介!😍Cheese cake 芝士味較輕,質感較軟。

忌廉煙三文魚配天使麵:
忌廉煙三文魚配天使麵

黑松露野菌忌廉意大利飯:
黑松露野菌忌廉意大利飯

Oreo奶昔

洋甘菊、玫瑰花茶:加水再沖茶香仍在~relaxing
洋甘菊、玫瑰花茶

朱古力心太軟連雪糕

Cheese cake 芝士味較輕,質感較軟。
芝士蛋糕

2018-06-03