2008-11-03
B有半價coupon, 所以今次豪食團就去食日本野環境一流, 冬天坐出面凍冰冰咁食熱辣辣既野食一定好浪漫, 夜晚仲會點candle添~入到去餐廳有一種好香既氣味吸引住我, 而且好靜好優雅, 樓底仲好高添! 總之就正啦! 牛扒定食B 叫左個牛扒定食, 牛扒5成熟, 好'林'加埋佢d 汁真係好好味! 我都忍唔住食左佢幾舊仲有沙律, 魚生, 麵豉湯, 生果, 不過魚生真係好一般, 唔知係咪因為近排經濟唔好(B 要推介) 銀雪魚定食有兩大塊銀雪魚, 燒得好好味, 不過塊皮lone 左少少我個定食碗飯多水左少少, 但總體都好味配菜同牛扒定食一樣, 都係d 魚生好一般 牛肉烏冬定食小玉食烏冬, 我偷食左一啖 烏冬幾彈牙丫! 不過佢覺得唔夠彈佢個配菜冇魚生有海蜇, 普通啦 吉列豬扒定食小腸食豬扒, 我又偷食左半舊, 我覺得佢個豬扒好薄搞到冇乜肉食一般貨色, 好多地方都有得食如果食環境, 食service, 食氣氛的話佢值不過食物質素就唔值, 半價左都要百幾蚊, 平心而論好多地方平過佢好味過佢所以冇coupon or 唔係會員的話就最好唔好食喇4 個人食, 4 個定食, 半價左, 連10% servi
B有半價coupon, 所以今次豪食團就去食日本野
牛扒定食
(B 要推介)
銀雪魚定食
有兩大塊銀雪魚, 燒得好好味, 不過塊皮lone 左少少
我個定食碗飯多水左少少, 但總體都好味
配菜同牛扒定食一樣, 都係d 魚生好一般
牛肉烏冬定食
佢個配菜冇魚生有海蜇, 普通啦
吉列豬扒定食
一般貨色, 好多地方都有得食
如果食環境, 食service, 食氣氛的話佢值
所以冇coupon or 唔係會員的話就最好唔好食喇
4 個人食, 4 個定食, 半價左, 連10% service charge, $440