一間係角位,平時去完官也街,再行去m記都唔會好覺,因為佢比m記仲前,要行多一小段路。有人介紹,所以帶埋朋友去一齊去試,入到去氣氛幾好,拍拖一流!!入到去全部職員講英文突然嚇一嚇,因為我英文好屎.....好在餐單仲有中文,完全無問題!!!餐前小食及麵包法包片比我地之前焗左一下,keep 皮脆仲有小小暖意大利香草包+豬頸肉+番茄+生菜+Mozzarella cheeseFoccacia(意大利香草包)配上炭燒豬頸肉,加埋新鮮o既番茄生菜。熱辣辣豬頸肉配上微暖o既Foccacia真係正呀,好耐無食過咁有心機整o既餐館啦,仲有小小沙律係旁邊都係35mop,抵!!白汁三文魚扁意粉白汁夠cream ,三文魚粒唔腥但無咩魚味,扁意粉夠彈牙,加埋小小芝士粉食就已經無得頂雞扒+ham+cheese呢個主菜成90MOP,不過反而最唔凸出,兩塊雞扒加煙肉再鋪上芝士加個汁,芝士味唔濃,雞扒都係冰鮮野,可以不試可惜朋友唔食生牛肉,如果唔係可以試下,因為香港一般餐館都唔會有,下次一定要再去食返次先得~~ps:呢度連水都係要比錢買的,所以叫野飲會化算小小
餐前小食及麵包
法包片比我地之前焗左一下,keep 皮脆仲有小小暖

雞扒+ham+cheese

ps:呢度連水都係要比錢買的,所以叫野飲會化算小小

已經食完先記得影o既主菜....雞扒+ham+cheese
凍朱古力