2024-05-09 529 瀏覽
”👨‍🍳 米芝蓮一星大廚献艺,生日盛宴好味不停歇!“早排男朋友生日🎂帶佢去食餐好有朋友介紹左呢間餐廳🍴之前都想食好食既葡國菜😝而一直都好想食到米芝連大廚🧑‍🍳親自煮的菜單🫣咁橋生日遇上了José Avillez 👨🏻‍🍳 好在一早book好左餐廳🍴呢間餐廳佈置由Karl Lagerfeld 親自設計所以真係好靚😍多謝餐廳安排左最好的位置☺️去到之後先有2杯welcome drink女人大左 點都俾燕窩吸引左🫣值得推介Last Back Garden~男朋友鐘意甜野 所以叫左杯蜂蜜葡萄牙酒2杯都超好飲🥰多謝bar tender 推介一開始我係俾星空頂吸引左飲飽食醉後俾服務同食物吸引左🥰全餐服務超好 又好好推介❤️都擔心會唔會食唔飽 最後飽住翻香港🇭🇰我好掛住紅魔蝦😿隻蝦好彈牙 加汁料真係好match個乳🐷好出色😍脆脆的外皮 肉質鮮美係所有都好好食😋連男朋友都超讚👍🏻同原來甜品要配甜酒(砵酒)完美我地影緊生日相時 大廚🧑‍🍳都再同我地影超nice 的🥰有機會去其他地方再食成功追星🤩😆d侍應都話好難得平時佢好少係澳門架整體評分 完美的一餐慶祝生日🎂約會都好適🈴📍味賞 (路氹城)路氹城射擊路澳門上
”👨‍🍳 米芝蓮一星大廚献艺,生日盛宴好味不停歇!“

早排男朋友生日🎂帶佢去食餐好

所以真係好靚😍
多謝餐廳安排左最好的位置☺️
去到之後先有2杯welcome drink
女人大左 點都俾燕窩吸引左🫣值得推介
Last Back Garden~

男朋友鐘意甜野 所以叫左杯蜂蜜葡萄牙酒

成功追星🤩😆d侍應都話好難得
平時佢好少係澳門架
整體評分 完美的一餐
慶祝生日🎂約會都好適🈴

📍味賞 (路氹城)
路氹城射擊路澳門上葡京綜合度假村THE KARL LAGERFELD 3樓301號

#masa#macao#foodie#michelin#thekarllagerfeld#portugal