榮獲《福布斯旅遊指南》五星推介嘅永利扒房🍽 環境、服務一流👍🏻服務員主要講英文/廣東話☺️我哋平日嚟用餐,有幾齣小劇場睇,都幾得龍,weekend就會有live band🎤Bf話依度嘅扒係好味嘅👍🏻唔食牛,唔識形容,首先介紹我唔食或覺得較為普通嘅食物😆 (還原菜單嘅description )New York Strip/ 美國內布拉斯加州,大奧緊哈區Olo牧場頂級USDA穀飼牛左上 - 餐包;右上 - 藍鰭吞拿魚/紅心蘿蔔、青檸、牛油果;左下 - 嫩葉生菜沙律/ 柑橘、蜂蜜油醋汁、夏威夷堅果;右下 - 有機茄子/茄子魚籽醬、秋季蘑菇、蕎麥喺五星扒房唔食牛,咁食咩好?推介知音人食永利扒房嘅海鮮😋 主菜方面我試咗南極犬牙鱈魚🍽鱈魚扒肉質厚滑,配上以根芹、黑松露及黃酒打成嘅醬汁,清淡嘅鱈魚都可以愈食愈開胃呀😋 另外,喺bf嘅扒餐加咗半隻緬因州龍蝦(肉質彈牙🦞)及法式烤阿拉斯加蟹(啖啖蟹肉🦀) 而前菜就試咗馬里蘭式蟹餅(都唔錯)~香草巴馬臣芝士薯條都好味🤤 甜品試咗黑朱古力心太軟🤎(70%朱古力濃度對我嚟講唔會太甜剛剛好)南極犬牙鱈魚半隻緬因州龍蝦法式烤阿拉斯加蟹馬里蘭式蟹餅香草巴馬臣芝士薯條

New  York  Strip

馬里蘭式蟹餅