2024-01-17 230 views
《 🍽️ 榮昌茶座 》——————🎖️ 整體評分:🌕🌕🌕🌕🌑⏱️ 假日下午:唔洗等——————聞名乳鴿真係唔錯,其他嘢就正常,主要都係嚟食乳鴿。— 𝕄𝔸𝕀ℕ —【 🦆. 乳鴿 】外皮烤得幾脆,肉質滑嫩,加埋啲油脂,係值得嚟遠道而來試一試。價錢好合理、同出面燒味舖食差唔多,抵食。【🍛. 叉燒蛋炒飯 】因為淨係乳鴿唔夠飽所以叫個炒飯,正正常常冇特別,炒得都乾身嘅,份量都夠大,平日碟頭飯size,兩個人下午茶夠食。— 𝔹𝔼V𝔼ℝ𝔸𝔾𝔼 —【 🥤. 綠茶雪糕紅豆冰 】係茶記嘅味道~ 個雪糕係回憶嘅味道(經典雀巢杯裝雪糕嘅質感同綠茶味)。紅豆冰正常茶餐廳質素,懷舊一下可以飲吓。環境方面,露天茶座、有室內同埋室外座位可以揀。位置有啲偏遠,比較多行山或者越野單車客。我哋係揸車,有泊車位,好似巴士或小巴都可以去到。
《 🍽️ 榮昌茶座 》
——————
🎖️ 整體評分:🌕🌕🌕🌕🌑
⏱️ 假日下午:唔洗等
——————
聞名乳鴿真係唔錯,其他嘢就正常,主要都係嚟食乳鴿。

乳鴿

— 𝕄𝔸𝕀ℕ —