Morton's of Chicago

2022-09-28 1426 views
今次為咗慶祝同個姊妹18週年 通過朋友嘅介紹試咗呢間餐廳 真係唔錯 食物水平稱得上係高上 服務態度都好好 俾咗個窗口位我哋望到K11個夜景好貼心🫶🏻 因為係慶祝嘅關係佢哋都幫我哋影咗張相送俾我哋當係紀念 講到食物我哋叫咗兩個餐 有幾樣真得推介 龍蝦湯必試好濃郁仲有舊龍蝦肉好大舊 主菜我就揀咗燒龍蝦 好鮮甜彈牙 ,另外單獨叫咗一份蒜蓉焗生蠔 時間焗得啱啱 ,另外個餐就叫咗crab cakes都好好味真材實料淡淡都係蟹肉牛扒都唔錯叫咗五成熟啱啱好 最後甜品揀咗檸檬cake就甜到不得了 食咗一啖已經放棄 好似食咗成啖砂糖咁 好彩個cream brulee好滑好香甜度都OK 我哋成餐飯食得好滿足好開心🥂下次同老公週年都會再嚟👍🏻
好彩個cream brulee好滑好香甜度都OK
我哋成餐飯食得好滿足好開心🥂下次同老公週年都會再嚟👍🏻