2024-05-13 74 views
今日約左Ah女食lunch, 上次食過黑木亭,覺得唔錯,所以再encore, 我們點了刺身生蠔午市商務二人前套餐,優惠後只是$416😁仲包埋自助沙律Bar, 可以任拎小菜、湯、沙律和飲品等時令生蠔—法國生蠔(2隻)生蠔大只肥美,肉質清爽鮮嫩産地直送薄切白身魚刺身份量有8片,肉質鮮甜,上面加了柚子蜜,可帶出刺身鮮味真燒甲羅燒用上蟹形裝飾碟裝住,下面有小燭火保温,碟上裝滿蟹肉、蟹膏、蟹籽和蔥,配埋多士,口感豐富流心蛋牛油果角切魚生丼份量超多,流心蛋加牛油果角切魚生,好芝味,好有層次感鵝肝和牛石鍋飯一個大石鍋, 鵝肝完整一大塊,油脂豐富,不會腥,超級香! 和牛大概有四五小塊,熟度剛剛好,有嚼勁。 份量兩人分剛剛好總結這個午市商務二人前套餐,感受到店家用心製作,餐廳員工有禮專業👍
時令生蠔—法國生蠔(2隻)
生蠔大只肥美,肉質清爽鮮嫩
份量有8片,肉質鮮甜,上面加了柚子蜜,可帶出刺身鮮味
流心蛋牛油果角切魚生丼
份量超多,流心蛋加牛油果角切魚生,好芝味,好有層次感
2024-05-09
$240 (Lunch)