之前好似喺網上見過人哋介紹呢間韓國燒烤,不過碌過左冇特別去睇~之後搵唔返個名😂😂 約咗朋友夜晚喺旺角區食飯,朋友咁啱就係搵咗呢間燒烤店想食,一上到嚟望到個環境我就記得起啦!🤣 一入到嚟呢度嘅裝修好有韓國烤肉餐館嘅感覺🇰🇷(係鐵桶座椅啊!🤣)雖然仲未有假期去到旅行🥹 咁就食住韓烤先啦!😋因為同行朋友唔食牛肉,所以對肉類冇乜要求 我哋就揀咗最平嘅大君御膳🧑🏻‍🍳 (如果係食肉獸嘅朋友仲有世子御膳 同 國王御膳👑 食物選擇會多好多!!)而我哋嘅大君御膳平日夜晚成人$228/位 任食任飲120分鐘!!!! 如果想簡簡單單同Friend燒吓肉傾吓計,其實性價比好高好抵食😋呢度嘅任飲飲品係自己喺雪櫃自取嘅,主要係罐裝汽水為主☺️ 有韓國樂天七星汽水、忌廉溝鮮奶🥛、可樂等等⋯🥤呢度點嘅肉類大部份都有得揀辣同唔辣,調味汁醬已經醃好,味道啱啱好唔覺得太鹹👍🏻 特別推介辣調味烤牛肉🥩😍 可以用枱面嘅生菜同泡菜夾住嚟食🌮🥬 好夾又唔會咁漏🤤除咗肉類之外,其實呢度嘅韓式料理係更加值得點!!韓式炒粉絲、炒年糕、水冷麵🍜 呢啲我平時食韓國嘢都好鍾意叫❤️ 呢到可以無限食實在太好啦🥹🥹 食放題嘅好處就係!唔係樣樣嘢同

除咗肉類之外,其實呢度嘅韓式料理係更加值得點!!韓式炒粉絲、炒年糕、水冷麵🍜 呢啲我平時食韓國嘢都好鍾意叫❤️ 呢到可以無限食實在太好啦🥹🥹 食放題嘅好處就係!唔係樣樣嘢同朋友都一齊啱食,都可以自己點自己鍾意嘅嘢食!😌🙌🏻
韓式炒粉絲
水冷麵

仲有特別想講吓個牛肉海帶湯!!超級好飲🥹🥹 鍾意佢個湯好香蒜味,海帶超多 而且仲有啲牛肉粒,好足料😋
牛肉海帶湯
2023-02-01