2017-11-27 252 views
老公今日生日,佢鍾意食韓燒,所以上openrice 睇下旺角有乜韓燒好食,見到旺角平昌韓國燒烤放題,睇相唔錯,所以book位去食餐廳位於兆萬13樓全層,都幾多枱,我之前book左19:30,所以即刻有位~坐底後,見到隔離枱有韓國人食緊韓燒,心諗:韓國人都黎食,應該質素都唔差望望點菜紙,都有好多肉、海鮮選擇,亦有韓式小食order~我地叫左d烤肉及小食韓式炒粉絲,好正宗~好似去左韓國食一樣咁好味海鮮蔥餅,上枱時用鐵板上,熱辣辣,蔥餅邊位脆卜卜,入面海鮮料足,有生蠔、蝦、帆立貝任燒亦有鰻魚、菇類任燒有唔同款既肉類,有梅頭、五花腩、豬頸肉⋯⋯厚切梅頭,唔靭,肉新鮮款款肉類都好食,我比較鍾意食雞肉,又入味又滑最後當然要食個辛辣麵滿足下,濃湯原來凡訂位都有甜品送,甜品質素都唔錯最緊要老公都讚

韓式炒粉絲
韓式炒粉絲,好正宗~好似去左韓國食一樣咁好味
海鮮蔥餅
有生蠔、蝦、帆立貝任燒
亦有鰻魚、菇類任燒
有唔同款既肉類,有梅頭、五花腩、豬頸肉⋯⋯
厚切梅頭
厚切梅頭,唔靭,肉新鮮
雞肉
款款肉類都好食,我比較鍾意食雞肉,又入味又滑
最後當然要食個辛辣麵滿足下,濃湯
原來凡訂位都有甜品送,甜品質素都唔錯
最緊要老公都讚
2017-11-27