大概夜晚七點幾,當時甜牙牙大概剩係得兩台兩位同埋一個外國人坐咗喺度,成個場都係靜嘅,個大陸口音阿姐仲要喺門口要拉客。咁我哋入咗嚟其實都仲有好多二人位,但係佢就安排我哋夾咗喺兩台中間,之後我哋都好有禮貌表示想坐比較多空位置嘅枱唔想咁迫,(當然如果佢突然間有大枱我哋都會讓返出嚟都明白佢哋要做生意),然後佢竟然答返話:可以,不過其實等陣都會有其他兩人坐過嚟啫~我哋都跟返佢哋規矩係打對坐,純粹係因為拎得比較多嘢書包擺咗喺隔籬位,如果有客入嚟我哋其實會拎返開啲物品的,而且而家佢個場好空冇人排隊所以我哋先借住隔籬位擺嘢。但係唔知道個阿姐係咪唔順氣我哋唔跟佢安排定係點😑佢話唔好意思淨係可以坐一邊一張枱,暗示唔可以擺嘢過隔籬位。但我又望一望另外嗰兩台兩位,同埋新入嚟嗰一台,佢哋都係擺啲袋同書包喺隔籬位置,但係個大陸阿姐完全冇對佢哋有類似嘅表示,跟住我哋即時感覺好似被針對咁🤔之後即時冇意欲消費,即走🫡之前光顧過一次,其實覺得食物質素唔差都幾好味,係特登回頭返去食⋯但經過今次之後完全不了🫡

2024-03-12