Hiring
$21,000-$23,000
Monthly (Negotiable)

十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
2018-11-19 186 views
冬天一到就成日都好想打邊爐😭,呢間十下位置就喺登龍街,果日行完銅鑼灣就去咗試下。一上嚟就見到呢度所有裝修擺設都好懷舊,連播嘅歌都好有懷舊感。唔想諗咁多又唔知有咩好食就叫咗佢地嘅二人套餐,湯底揀咗豆乳白鍋同沙爹鍋,佢地嘅湯底超濃超多料,忍唔住係咁飲😂...嘢食方面最好味嘅我覺得係手切牛肉、醬爆貢丸同埋墨魚滑蝦滑,最鍾意食佢地嘅醬爆貢丸,同出面火鍋店食開嘅完全係兩回事😍最最令我驚喜嘅係佢哋嘅職員由頭到尾服務態度都一流,不斷幫每檯客人淥野食同教我地每樣食物淥幾耐最適合,佢地嘅服務態度好到我都有少少唔好意思🤣!
十下二人套餐
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
十下二人套餐