2024-04-19 54 views
今次係朋友想試本身都冇留意呢間餐廳一打開Openrice 見都好多個like like 決定約埋黎試下順便聚餐!我地book 左平日8:00夜晚位置係尖沙咀美麗華廣場地庫非常便利平日夜晚個商場好少人但呢一間就全院滿座準時8:00入座我地被安排左坐榻榻米位呢度要講一講係真心唔好坐香港出邊好多呢類型嘅座位都係個地下窩入去嘅等客人好放腳但呢度真係坐地板香港人會坐唔慣而且個墊太矮同張枱高度唔夾用餐有點辛苦😓講返食物我地比d海膽risotto 呀pasta 果類全面吸引所以揀左兩款都係海膽醬汁Risotto 非常rich 貓耳粉多左好多蟹肉但個汁底淡口好多兩者之間risotto 大獲全勝!第三個main我地order左牛面肉兩件都好大舊好足份量肉質好稔仲食到骨膠原非常不錯!Last 叫埋個dessert 係生朱古力(朱古力奶油)我去日本都成日食佢呢個都做得非常creamy 甜度適中好surprise 一間cafe feel嘅西日餐有咁好質素除左座位不舒適食物質素方便也是性價比相當高而當日肉眼所見九成客都係女仔果然呢類餐廳都係比較容易得女士歡心😆
今次係朋友想試
本身都冇留意呢間餐廳
一打開Openrice 見都好多個like like
決定約埋黎試下順便聚餐!
我地book 左平日8:00夜晚
我地比d海膽risotto 呀pasta 果類全面吸引
所以揀左兩款都係海膽醬汁

Risotto 非常rich
貓耳粉多左好多蟹肉但個汁底淡口好多
兩者之間risotto 大獲全勝!

第三個main我地order左牛面肉
兩件都好大舊好足份量
肉質好稔仲食到骨膠原
非常不錯!

Last 叫埋個dessert
係生朱古力(朱古力奶油)
我去日本都成日食
佢呢個都做得非常creamy