位於美麗華嘅呢間餐廳一到週末就大排長龍~今日黎到終於見到人少少就終於可以試下喇!餐廳主打新式日本料理,加入西式元素,感覺好清新☘️🍗月見雞肉棒串 Meatball Yakitori with Teriyaki Sauce & Egg Yolk ($78)肉串除咗一般嘅雞肉,仲混入咗雞軟骨!食落非常入味,咬落更有脆脆嘅口感,極豐富~配上新鮮蛋黃汁,令雞肉味道更加突出🙌🏻🍝培根蛋黃奶油貓耳麵 Orecchiette Alla Carbonara ($138)面層舖咗薄薄嘅芝士碎,聞落好香好吸引!卡邦尼醬汁食落不過濃,仍然食到淡淡蛋香味~🍣和風醬油蜂蜜烤三文魚 Soy Sauce & Honey Glazed Salmon ($188)烤三文魚睇落比較乾身,但食落一啲都唔乾!另外仲有大頭菜作為伴菜,同埋冇任何醬汁~成個dish感覺好健康,完全唔會覺得guilty🤣🧇炸窩夫烤餅.鮮果.楓糖鮮奶油 Fried Waffle.Fruit.Maple Syrup & Cream ($118)完美嘅一餐又點可以少得甜品呢~炸窩夫一定要新鮮即製趁熱食,咬落十分香脆!伴以新鮮藍莓、士多啤梨、同野莓,一啲都唔
位於美麗華嘅呢間餐廳一到週末就大排長龍~
今日黎到終於見到人少少就終於可以試下喇!
餐廳主打新式日本料理,加入西式元素,感覺好清新☘️

肉串除咗一般嘅雞肉,仲混入咗雞軟骨!
食落非常入味,咬落更有脆脆嘅口感,極豐富~
配上新鮮蛋黃汁,令雞肉味道更加突出🙌🏻

月見雞肉棒串

面層舖咗薄薄嘅芝士碎,聞落好香好吸引!
卡邦尼醬汁食落不過濃,仍然食到淡淡蛋香味~

培根蛋黃奶油貓耳麵

烤三文魚睇落比較乾身,但食落一啲都唔乾!
另外仲有大頭菜作為伴菜,同埋冇任何醬汁~
成個dish感覺好健康,完全唔會覺得guilty🤣

和風醬油蜂蜜烤三文魚

完美嘅一餐又點可以少得甜品呢~
炸窩夫一定要新鮮即製趁熱食,咬落十分香脆!
伴以新鮮藍莓、士多啤梨、同野莓,一啲都唔會酸~
想甜啲仲可以加上楓糖漿,越食越甜好邪惡🤤

炸窩夫烤餅.鮮果.楓糖鮮奶油

🍵抹茶拿鐵 Matcha Latte ($52)
抹茶味比想像中突出,好有驚喜!
上面嘅拉花都好靚好精緻~

☕️巧克力咖啡 Coffee Mocha ($48)
飲落朱古力味都好濃,飲落唔會過甜~
上面嘅朱古力醬圖案都好得意好有心思🥰

Type of Meal