餐廳融合了日式嘅裝修,有和式嘅榻榻米嘅坐位好適合打卡📸而食物就係西式為主👐🏻🔸松露芝士薯條•蛋黃醬🍟$68薯條係即叫即炸,黎度係熱辣辣同埋好脆😚而薯條係幼薯條,每條薯條都有黑松露味🖤好惹味點埋蛋黃醬更加夾同好食✨可以一口接一口咁食😆🔸月見雞肉棒串🐣$88雞肉串好大舊同埋足料,真係成舊都係雞肉😳而且好紮實都幾飽肚下🤭配埋醬汁同蛋黃真係不錯~🔸培根奶油蛋黃貓耳麵🍝$138味道係卡邦尼,貓耳朵好掛汁🙌🏻就算食哂成盤都唔會膩👅值得一提係培根係五花肉咁,好有咬口同香🤪🔸巧克力軟奶油🍫$88同朋友都覺得好吸引就叫咗😂原來軟奶油係朱古力慕絲🤝🏻份量都好大份,就算兩個人食都有啲太多😉而朱古力味好濃但就少膩配埋果醬會好啲~🔸法式西多士 $118同平時嘅有點唔同,包係殻物類嘅包🍞會多咗一層味道,而多士係即叫即整一黎度係出哂煙🤭建議配多啲楓糖食會更好食🍯而份量都頗多要預咗個胃黎食😂🔸杏仁焦糖紅茶🫖$46杏仁同焦糖味都好重,可以解膩但個人就麻麻🫢

🔸松露芝士薯條•蛋黃醬🍟$68
松露芝士薯條•蛋黃醬

🔸月見雞肉棒串🐣$88

🔸培根奶油蛋黃貓耳麵🍝$138

🔸巧克力軟奶油🍫$88

🔸法式西多士 $118

🔸杏仁焦糖紅茶🫖$46
杏仁同焦糖味都好重,可以解膩但個人就麻麻🫢