2017-08-13 131 views
其實都第三次黎joyful食,第一次食朱古力窩夫,外脆內軟不錯。第二次食bailey梳乎厘,我鍾意甜啲既,所以覺得唔夠甜,我覺得酒味幾重。今次黎食米芝蓮肥仔推介既兩款甜品,所以叫左綠茶心太軟同菠蘿雪葩。綠茶心太軟好食,伴碟有藍莓,不過好酸;紅豆就好甜;重有一球雪糕。心太軟蛋糕好食 焗得剛剛好,外脆內軟,好合我心意,入面既軟心好有抹茶味,不過略為甜 會愈食愈漏。我覺得兩個人食一個都得 但店員話繁忙時間一定帳每人一個甜品 所以先叫埋下面既菠蘿雪葩呢個都係好㩒食,上面㩒食因為好漏,菠蘿雪葩㩒食因為太凍 一上碟都幾靚,上面係焦糖燒菠蘿,好食,係新鮮菠蘿 下面係一大碟既雪葩,太多太凍 不過都ok既,唔係必食總結:綠茶心太軟可一戰,fb like同share post可獲贈雪糕,不過麻麻地好食,唔夠味,可以話係差

所以先叫埋下面既菠蘿雪葩

,唔夠味,可以話係差
綠茶心太軟
綠茶心太軟