聽講呢度嘅拿破崙好出名就嗌個。❤️拿破崙餅脆,合桃香,口感實淨。加上少少忌廉,甜甜哋。見餅櫃d卷蛋大大塊幾吸引又嗌個鮮香蕉斑蘭卷蛋試下。❤️鮮香蕉斑蘭卷蛋好厚身,份量十足!👍🏻賣餅姐姐話我知係用2磅新鮮香蕉整12件卷蛋。真材實料,無添加。一入口——嗯~😍食到香蕉嘅原味,有斑蘭香,唔會好甜。香蕉同斑蘭嘅味道好夾😋。忌廉唔會好漏。唔似出面果d香蕉蛋糕食得出香味同甜味都好假,應該係落左香精。❤️蛋撻餅皮用了酥皮製,十分酥脆可口😋。蛋呈金黃色,十分吸引😍有蛋香。賣餅姐姐話原味曲奇入面有果jam餡;朱古力曲奇入面有朱古力餡。我同朋友五點左右到,去到見原味曲奇賣晒,剩返朱古力曲奇,想試都冇得試😭,惟有嗌個朱古力曲奇啦。❤️朱古力曲奇鍾意佢獨立包裝,買黎送比朋友/同事啱晒👍🏻!重有成隻手咁大塊!賣餅姐姐話我知原來餐廳樓上有工場,所有包餅都係自己出產。欣賞👍🏻不像大集團用機器大量製造。這裏的一包一餅都是師傳親手造,充滿人情味,是別處吃不到的味道。❤️鮮茄豬扒燴意粉除了鮮茄還有洋蔥。意粉軟硬適中。酸甜新鮮蕃茄為意粉添上水份。豬扒有幾塊,份量多。朋友另外嗌左雞肉腸同炸雞肶。❤️炸雞肶🍗即叫即炸,皮脆肉嫩juicy🤤。
聽講呢度嘅拿破崙好出名就嗌個。
❤️拿破崙餅脆,合桃香,口感實淨。加上少少忌廉,甜甜哋。

見餅櫃d卷蛋大大塊幾吸引又嗌個鮮香蕉斑蘭卷蛋試下。
❤️鮮香蕉斑蘭卷蛋
好厚身,份量十足!👍🏻

❤️蛋撻

❤️朱古力曲奇

❤️鮮茄豬扒燴意粉

朋友另外嗌左雞肉腸同炸雞肶。

❤️炸雞肶🍗
即叫即炸,皮脆肉嫩juicy🤤。連平時唔食雞皮嘅我都忍唔住食埋塊雞皮!🙊

❤️熱檸茶
茶夠濃,沖多幾杯都重得!

❤️紅豆冰
紅豆🫘夠多,口感粉。不會太甜。