2020-07-20 38 views
難得出街食飯,飯後諗住食埋甜品先返歸,其實旺角都有唔少甜品鋪,見呢間乾淨企理又唔逼,就呢間啦!😋入到去客員亦殷勤招待,證明冇揀錯。甜品選擇都唔少喎,店員話「椰汁燉桃膠」剛煲好,$36好抵食,就食呢個,仲可選凍或熱,椰汁味剛好,桃膠份量都唔少,感覺滋潤補番下☺️☺️另外見到餐牌上有榴槤鬆餅($68),都好吸引喎🤩,叫來試試!一上枱已經飄來榴槤之香,榴槤蓉好大球呀!勁之香甜!鬆餅有兩件,同出邊好Hit嘅pancake質感有啲不同,感覺無咁軟身和似蛋糕啲,上面仲有兩pat榴槤蓉添,我開頭以為係忌廉就咁搽咗😂😂其實忌廉係另外吱得好靚嗰舊花。呢個鬆餅仲附送雲呢拿雪糕, pancake加雪糕實在係最好嘅配搭啊!

椰汁燉桃膠

榴槤鬆餅
2020-07-13
$50 (Last Night Supper)
椰汁燉桃膠
榴槤鬆餅