食完晚餐,大概10:00左右。座位大概八成滿,我哋兩個人去坐咗張六人枱,有個戴眼鏡曲髮微胖女士態度非常惡劣同我哋講「兩個人打對面坐喎,坐埋一邊啦」。其實站在商業角度,我係老闆我都會叫人咁做,但係點樣講呢番說話嘅技巧就真係要有,我覺得好似俾人趕咁,不過唔緊要,食個糖水好快走嫁啦,諗住由佢啦。食嘢正正常常,冇特別好食,冇特別難食。坐得迫,就間間糖水舖都係咁迫,嘈就一定間間糖水舖都係咁嘈,但係到去廁所問佢攞鎖匙嗰陣好似欠咗佢錢咁,手指指,面黑黑。去到埋單嗰陣,個位女士完全冇用語言交流,伸直隻手遞張單出嚟俾我自己睇價錢,就咁隊部機埋嚟叫我俾錢,唔知仲以為爭佢錢。冇下次。
食完晚餐,大概10:00左右。

食嘢正正常常,冇特別好食,冇特別難食。

冇下次。
2024-04-01
$65 (Last Night Supper)