今日夜晚食完飯約咗朋友去油麻地交收🫶突然好想食甜野咁就係旺角油麻地附近度搵甜品鋪啦。 行到廣華一帶,諗起玩具鋪後面有好多餐廳。其中見到甜牙牙,諗起好多年前食過,門口望一望menu,見到有好多選擇咁就即刻坐底試下啦! 厚厚的menu, 都幾多選擇我覺得以上呢兩款 心太軟/ 拿破崙脆餅塔 都非常之吸引! 重點係餐廳主打使用movenpick 雪糕!即刻好期待了,好多都想試,但奈何我只有一個胃,今日就試住朱古力心太軟先! 同店員落單時有提過要等大概15mins,OK 明白係要整時焗的。 承惠一客$68。等左十零分鍾之後,朱古力心太軟到啦!賣相超級正,好期待將佢切開流心!擺盤上面有埋雲呢拿雪糕,忌廉,藍莓,士多啤梨,杏仁及曲奇碎。 幾豐富唔錯切開咗之後,發現心太軟焗得剛剛好!流心朱古力再慢慢流出。 外脆內軟,朱古力味濃厚而不膩! 配埋Movenpick 雪糕 真係十分正啊極速清碟了
今日夜晚食完飯約咗朋友去油麻地交收🫶

突然好想食甜野咁就係旺角油麻地附近度搵甜品鋪啦。

厚厚的menu, 都幾多選擇

我覺得以上呢兩款 心太軟/ 拿破崙脆餅塔 都非常之吸引!

重點係餐廳主打使用movenpick 雪糕!

等左十零分鍾之後,朱古力心太軟到啦!
賣相超級正,好期待將佢切開流心!

極速清碟了