2023-11-03 149 views
今日同班friends係旺角食完晚飯,有人提議食甜品,即刻上網search,見到呢間甜牙牙都幾多好評,就決定去試下。  可能太多好評關係,都幾多人幫襯,我地一四人都等左30分鐘先有位。  朱古力窩夫派對-兩人份 ($128) 呢個窩夫係朱古力味,面頭有忌廉,幾球雲呢拿同朱古力雪糕,再配上曲奇碎同烤過嘅杏仁片。食落窩夫幾好食,好脆。不過雪糕只係普通貨色。呢個價錢有啲貴。 抹茶味心太軟 ($68) 呢個抹茶味心太軟配料有煮到起沙嘅紅豆,士多啤梨同藍莓,仲有烤杏仁片同忌廉。 呢個心太軟入面係流心嘅抹茶醬,再配上抹茶雪糕,真係每一啖都有好濃嘅抹茶味,抹茶控食到應該會好開心。 Tiramisu鬆餅 ($76) 最後就係Tiramisu鬆餅,鬆餅係普通嘅鬆餅,佢身邊嘅Tiramisu蛋糕就有淡淡香嘅Tiramisu 味。佢仲配上一球雲呢拿雪糕。 呢餐甜品,不過不失,唔駛等位就更好。

朱古力窩夫派對-兩人份 ($128)

抹茶味心太軟 ($68)

Tiramisu鬆餅 ($76)

呢餐甜品,不過不失,唔駛等位就更好。
2023-06-09
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$68 (Last Night Supper)
  • 抹茶味心太軟