2023-05-10 181 views
細個成日同屋企人食🏠 今日再訪 食到情懷之外 食物依然保持到水平🍽️成間餐廳都好有香港本土風味 店員好親切 裝修從一而终保留原有裝潢設計 老香港🇭🇰味道💯超想食拿破崙 個日3pm去到但已經賣晒so sad 又多個籍口再去😈 我印象中係好鬆脆同超香核桃味 但今次食唔到🥲✨✨蛋撻號稱有超過100層 有無我就唔知 但酥皮十分鬆脆 好香油酥味 蛋黃餄好香 好嫩滑 但有小小偏甜 路過都可以外賣拎走🥡✨✨香蔥碎牛炒蛋三文治🥪蔥油香十足 加埋大量咸牛肉碎 咸香味 麵包超級鬆軟 ✨✨西多士金黃色表皮 屬於比較薄 熱辣辣上枱 均勻咁溶化左咸香味嘅牛油🧈 加上入面椰香味嘅香甜味好夾✨✨紅豆冰🫘-紅豆蓉係好似紅豆沙咁綿密 仲食得出陳皮香味 真係勁好味 必食‼️✨凍咖啡奶偏多 好滑 經典口味

蛋撻

✨蛋撻