2022-10-01 220 views
成日見人話韓式燒烤要試下平昌 今次終於黎到啦!呢度嘅店員好似係韓國人唔識講中文 但係英文溝通都唔太順暢😂😂 坐低之後 我地8個人 只係俾左一份menu 第一次order完之後收左我地order嘅卡仔 無俾番我地for下次order. 反映完之後佢地都唔係好理 結果等左一段時間 先有得再叫嘢食 印象麻麻地。上菜速度比較慢,完全唔覺得自己食緊放題,非常唔暢快🥲🥲 食物質素方面 我個人覺得呢度有醃過嘅肉類比較出色 牛仔骨同豬頸肉值得推薦。相反無醃過嘅肉質素非常普通 豬五花 肥牛 全部都係結冰咁上碟俾你 都真係幾hea下 … 呢度仲有其他熱食可以任叫。韓式冷麵可以一試,食完熱辣辣嘅燒烤食一口冷麵 可以降溫又解膩!另外仲食左韓式泡菜鍋 炒年糕 炸雞,質素就普普通通啦,比唔上出面嘅韓國餐廳,不過任食過下嘴癮都OK嘅 嘢飲方面就真係好少選擇 得一個櫃 大概有5-6 款嘢飲 到後尾俾人拎完得翻2-3種 都無refill🥲🥲 整體黎講 呢間韓燒環境非常有韓國feel 但係比較逼 坐得唔係幾舒服。店員服務態度都麻麻地。食物質素非常普通,市面上有更多韓燒選擇。唔會再食第二次😂
上菜速度比較慢,完全唔覺得自己食緊放題,非常唔暢快🥲🥲

整體黎講
炒年糕