Hiring
$16,000-$22,000
Monthly (Negotiable)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
2023-06-12 115 views
露營風燒肉店🏕️ 餐廳裝修相當有心思,連裝飾同埋餐具都係露營會用嘅用品🤣 餐牌選擇都幾多,肉類、海鮮類、飯麵都樣樣有!/黑醋冰番茄沙律 $28/番茄又紅又大個🤩 食落好甜仲爆汁🍅 加埋黑醋酸酸地好開胃!/全牛特選拼盤 $458/拼盤一共有5款牛肉,全部望落都唔錯,油脂分佈幾好,個人最鍾意牛肋肉同埋薄切香蔥牛舌😆 佢d 牛肉本身味道好香口,醬料方面有紅酒醬同埋燒肉醬,我好鍾意佢個紅酒汁,味道好特別!有d 紅酒嘅酸同埋甘味中和返牛肉嘅油膩感,兩者加埋味道好夾!/燒野菜拼盤 $98/野菜又係一共有5款,食下燒肉再食下野菜又係可以中和下油膩感,推介燒秋葵同開玉米仔🤣好似冇試過燒秋葵黎食🤣原來都幾好食!/松葉蟹蟹膏拌飯 $88/黎個飯超好食😳 一黎到見到面頭係慢慢嘅蟹肉已經覺得好吸引!拌飯真係內有乾坤,下面嘅飯有好多蟹膏🤩 拌好之後直接成個鐵兜放落去燒6分鐘左右就食得!蟹膏味道好濃郁,仲食到啖啖蟹肉🦀️/完熟水蜜桃梳打 $52/ 海鹽菠蘿梳打 $38/飲品方面都唔錯,水蜜桃梳打水蜜桃味道濃郁,唔會覺得太假/ 太甜,另外一杯海燕菠蘿梳打同左露營鐵杯裝住幾有趣,杯邊仲有海鹽,所以每一啖都又鹹又甜咁幾得意

/黑醋冰番茄沙律 $28/
番茄又紅又大個🤩 食落好甜仲爆汁🍅 加埋黑醋酸酸地好開胃!
黑醋冰番茄沙律

/全牛特選拼盤 $458/
全牛特選拼盤

/燒野菜拼盤 $98/
燒野菜拼盤

/松葉蟹蟹膏拌飯 $88/
松葉蟹蟹膏拌飯

/完熟水蜜桃梳打 $52/ 海鹽菠蘿梳打 $38/
飲品方面都唔錯,水蜜桃梳打水蜜桃味道濃郁,唔會覺得太假/ 太甜,另外一杯海燕菠蘿梳打同左露營鐵杯裝住幾有趣,杯邊仲有海鹽,所以每一啖都又鹹又甜咁幾得意!

整體黎講,成個體驗幾特別有趣,晏晝去我見餐牌有lunch set 性價比都唔錯!如果夜晚黎或者天氣涼d 黎食仲可以選擇戶外嘅位置,應該更加有露營嘅感覺⛺️
黑醋冰番茄沙律
全牛特選拼盤